Perheenlisäyksen johdosta, paritalomme alkoi käydä pieneksi ja haave uudesta omakotitalosta kiteytti kipinän. Noh, aloimme katsella tontteja ja laitoimme hakuun viisi tonttia. Tontit olivat hyvällä paikalla, uudella rytimäen alueella, lähellä kaupunkia ja kouluja.

Saimme yhden hakemistamme tonteista ja otimme yhteyttä kreivi-taloon talokauppojen merkeissä. Joulukuussa 2009 teimme talokaupat. Talopaketin toimitus sovittiin alustavasti heinäkuulle, mutta silloisen talon myynti myöhästyi, joten siirsimme paketin joulukuulle, joululahja meidän perheelle :-)

Koska meillä ei ole rakentamisen ammattitaitoa, taloamme tulee rakentamaan paikallinen pieni rakennusliike. Tuleepi kaikki tehtyä vimpan päälle ja ammattitaidolla. Toki me autamme kaikessa mihin meidän rahkeet riittävät.

Yhteinen sävel timpureitten kanssa löytyi heti ja maatyöt sovittiin alkavan elokuussa. Kaivurikuskiakin kysyttiin hyvissä ajoin, yritys hoitaa kaiken liukuhihna tyylillä, kaivuri kaivaa ja samalla rekat tuovat tai vievät tavaraa pois, hieno homma!

Rakennusluvan tekeminen sujui ongelmitta, kiitos kokeneen rakennusvalvojan. Hakemuksen käsittelyaika kesti kolme viikkoa.