Raksalla edetään hyvää vauhtia. On tehty hommia niin sisällä kuin ulkonakin. Talossa on nyt lämmöt päällä(puhaltimet) ns.matalassa osassa. Katto on saanut peltejä päällensä(ei vielä kaikkia), otsalautoja laitettu.

Mukavan lämpöistä ja lattiakin on sulannut. 

Siinäpä niitä otsalautoja kahden kuvan verran..

Ns korkeasta osasta on elementtien yläpuolelta avoimet paikat lyöty umpeen molemmin puolin taloa.

Ja tässä odottelevat koristearkut, jotka tulevat räystäisiin.

Tässä kuvaa korkeasta osasta (oh/keittiö). Tuonne ylös pitäisi ensiviikolla ruveta seinää pukkaamaan. Ja ensiviikolla pitäsi saada lämmötkin tänne puolelle.(riippuu puhallusmiehistä)

Itsellä onkin mennyt aika telineitä tehdessä ja lumitöissä yms askareissa. Ja tämän päädynkin kohtalo ratkesi niin että meidän raksamiehet hoitavat homman valmiiksi ja lasku menee talotehtaalle. Ihan hienosti saatiin asia sovittua.

Niin ja tänään olin tallinkin kimpussa, väliseinää rupesin tekemään teknisen tilan ja tallin väliin. Mutta se homma loppui lyhyeen kun MAKITA päästi savut pihalle. Aika ihme juttu kuin pitäisi kuitenkin kestää lähes isältä pojalle, 18v 3.0ah kone. No viedään huomenna K-rautaan ja katotaan..

savuaahan se..ja savusi enemmänkin.

Ja sitten vielä kuva edestä. Meillä on erittäin hieno väliaikainen raksa-ovi(ei oikein kyllä tästä kuvasta tarkasti näy)

Terassin kattoa on tänää oikaistu, tehtiin silloin noihin betoni pylväisiin säätö systeemit, jotta saa helposti säädeltyä tarpeen vaatiessa. Ja nyt näyttää jo aika suoralta.

Eiköhän ne siinä tällä erää tärkeimmät.