Taas on viikko vierähtänyt ja talo etenee hyvää kyytiä. Timpurit ahkeroivat alkuviikon vielä ulkohommissa ja loppuviikosta siirtyivät keittiön lattian koolauksen kimppuun. Itse ollaan oltu vkloppuna myös hommissa kun saatin mummo oulusta hoitamaan pikku miestä.

Talo edestä. Kattolyhtykin on valmis. On muuten mukava siivoaaminen pihassa puunpalikoita ja roskia paljastunut lumen alta melkoiset määrät. Ajatuksena ois pitää talkoot pääsiäis lauantaina jotta saadaan piha siistiksi ennen MUUTTOA!.

Siirrytäänpäs sisälle.

Keittiön lattian koolausta. Tuohon tulee vielä lautaa ja peltiä johon laitetaan lattialämmitys, sitten levyt ja laatoitus.

Toinen kuva

Kokeiltiin oh/keittiön lamppuja. Hyvältä näytti.

Emäntä siinä tapiseerasi isänsä kanssa eteistä.

 

Itse laittelin lattiat pojan.

Tytön

Vanhempien makkariin (vaatehuone vielä tekemättä) Huomaa hieno seepra tapetti, uusinta uutta suoraan new yorkista. No ei vaiskaan tapettia varten maalattiin saumakohdat.

Makkareiden vaatehuoneisiin ei tule kynnystä.

Eteisestä näkymää makkareihin. Seiniä ei vielä tapetoitu. Lattia laatta näkyy myös, toki pölyinen on. Lattia jäi 3 laattaa vaille, loppui laatat. 

Ja viimeiseksi vielä kuva kylppäristä jossa on myös ruvennut tapahtumaan muutaman hiljaisen viikon jälkeen.

Laatat loppuivat myös siltä kesken, piti tilata 4 laatikkoa lisää.

Nyt pitäsi hakea huomenna listat taloon ja myös päättää sauna paneelit. Saunapaneeliksi nousi uusi suosikki EM Loimu saunapaneeli, mustana. Siinä on jännä vähän koholla oleva pinta.

www.arvolista.fi/index.php