Viikko taas vierähti vikkelään ja talo valmistuu valmistumistaan. Tällä viikolla on saatu kalusteet asennettua, kylppäriä lukuun ottamatta. Ohjelmassa on myös ollut listojen, kynnysten, karmien asennusta yms viilausta. Putkimiehet ovat myös hoitaneet leiviskäänsä ja putkityöt ovat kalustuksia ja mittauksia vailla valmiit. Sähkäri on myös hoitanut sähköhommia eteenpäin, mukavaa kun saa pistokkeista virtaa.

Taloon on myös asennettu ulko-ovet, peltimiehet kävivät pellittämässä piipun ja asensivat kattoturvatuotteet. Terassilla portaat valmiit.

Talo takaa, vähän eri kuva kulmasta.

Lapsille laitettiin tramppis, paransi raksa viihtyvyttä huomattavasti..:)

Ja sisälle. Eteisessä liukuovi paikoillaan ja listoituksia. Tuli mustat ylä ja alaosat, myös peili on normaalia tummempi.

Myös muihin huoneisiin liukkarit asennettu. (kuva tytön huoneesta). Hieman pääsi yllättämään tuo kisko, mutta eiköhän sen kanssa voi elää.

Wc. Pientä viilausta vielä, allas kiinnittämättä.

Keittiössä välitila laatoitettu ja saumattu.

Lähempää. Ihan kiva tuli!

Keittiön kaappien alumiiniefekti sokkelit olivat myös nappi valinta.

Kodinhoito huone odottaa laattoja.

Nämä valkoiset mosaiikki pastillit tulevat khh:seen.

Sitte vappu tunnelman pilanneeseen kylppäriin.

Hyvältä näyttää.

 

Mutta sitten tarkempaan syyniin. Tämä pisti silmään ensin. Juuri silmien korkeudella keskeisellä paikalla. Todella huolimattomasti ajettu reuna. Huono terä vai mikä?? Laatoittajan selitys oli kova laatta..

Eikä muutenkaan miellytä silmää shampoo syvennyksien ympäristö. (pilalla)

 

Mikähän lie tässäkin tullut. (voi v.....)

Tällaisia laattoja laitettu. Paloja pinnasta irti.

Lisää.

 

Sitten jotain ihme juttuja. Johto otettu "siististi" läpi.

 

Ja ledeille piti tulla 12mm reikä???

Ja ammattimies piti olla!! Tympäsee! Mutta huomenna VÄHÄN keskustellaan laatoittajan kanssa että mikä mättää..Ja laatoittaja Ei siis ole missään tekemissä meidän mainion timpuri porukan kanssa. (S&aA Talo). Vaan on meidän itse hommaama.

Saunan koriste seinä. Kokkolan lasista kävivät myös mittaamassa saunan lasiseinän. Toimitus aika 4-viikkoa, otimme samalla myös takkaan  fasetti hiotun eduslasin.

 

Saas nähdä muuttotarkistusta ollaan suunniteltu ei ensi mutta seuraavalle viikolle. Ensi viikolla putkimiehet tekevät kalustukset valmiiksi ja väli ovet saapuvat perjantaina. S&A talon pojat keräsivät kampeensa perjantaina, mutta tulevat tekemään loppuviilauksia kun väliovet ovat saapuneet. On tämä loppu rutistus tiukkaa aikaa ja vähän pinnat kireellä.