Tällä viikolla timpurit ovat ahertaneet keittiön lattian ja ikkuna smyygien kanssa, ja ompa pojan huonekkin jo listoitettu (paitsi oven karmien kohta). Yksi pieni verenapainettakin nostattanut asia tuli ilmi kun rupesin kyselemään väli-ovia että jokohan olisivat noudettavissa..niin niitä ei oltu vielä edes tilattu(kuulemma tieto katkos talotehtaalla). 3-viikkoa toimitus aika..:( Onneksi saimme hakea karmit  suoraan k-raudasta. Joten saadaan listoitettua paikat ilman että tarvii ovia odotella.

Ensi viikolla sitten saapuvatkin talon kiintokalusteet, jänskättää..Osa kodinkoneista tuli jo tällä viikolla.

Muutamia kuvia.

Keittiön lattiaa, uriin tuli lämmitys putket.

Levytettynä..Jäi muuten 11kpl lattiakipsejä, jos joku tarvii..

 

Fiilistelyä lähes valmiilla lattialla..(tosi pölyinen)

Puuttuu enää portaat.(jälleen kerran laatat loppuivat kesken)

Kodinhoitohuoneen lattian kaatojen virittelyä.

Jakotukille valua.

Laatoitusta.

Valmis.(ei saumausta ja tosi likainen) Tehtiin tiili ladonnalla.

Tuossa ois ne muutamat kodinkoneet.

Ja saunan paneelit ja ovien karmit. Itselle tuli yllätyksenä että karmit ovat tuolleen paketissa, kuvittelin että ovat valmiina.

Lähikuva saunan kattopaneelista, joka sekin löytyi arvolistan valikoimista.

Hieman on myös ihmetyttanyt se että valkoisia kynnyksiä ei ole missään, tai no netistä löytyi ainakin yksi paikka. Mutta nyt ei kerkeä ruveta tilailemaan, joten ostimme k-raudasta koivu kynnyksiä joista tuunaamme venelakalla vaaleita, saas nähdä miten onnistuu..Aiheesta lisää tulevissa päivityksissä.

Ai niin pikku vinkki. Tilasin hansgrohen raindance suihkut(240mm) ebay.de:stä hintaan 589€ kpl, halvin tarjous suomesta 790€. Joten kahden suihkun kohdalla säästöä tulee ihan kivasti.